«ԱԶԳ» ՕՐԱԹԵՐԹ #45, 02-12-2016
| | Տեղադրվել է` 2016-12-02 18:42:45 (GMT +04:00) | Ընթերցված է` 5162, Տպվել է` 407, Ուղարկվել է էլ.փոստով` 0
| ՊԱՐԵՆԱՅԻՆ ԻՆՔՆԱԲԱՎՈՒԹՅՈՒՆԸ ԾՐԱԳՐՎՈՒՄ Է ՀԱՍՑԵԼ 74-76 ՏՈԿՈՍԻ Ա. Մ. Կառավարության երեկվա նիստում հավանության արժանացավ ՀՀ պարենային անվտանգության ապահովման հայեցակարգից բխող միջոցառումների 2017-2021թթ. ծրագիրը: Ակնկալվում է միջոցառումների իրականացման արդյունքում կենսականորեն կարեւորագույն սննդամթերքի ինքնաբավության ներկայիս 60 տոկոս մակարդակի ցուցանիշն 2021թ. հասցնել 74-76 տոկոսի: Ըստ ծրագրի, տեղական արտադրության հաշվին կբարձրանա կարեւորագույն սննդամթերքի նկատմամբ սպառողական պահանջարկի բավարարման մակարդակը, նախադրյալներ կստեղծվեն բնակչության կենսամակարդակի բարձրացման, աղքատության կրճատման, գյուղական համայնքների զարգացման համար: | | | |
|
| |